flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол №2 зборів суддів Глибоцького районного суду Чернівецької області

05 жовтня 2015, 14:41

 П Р О Т О К О Л №2

зборів суддів

Глибоцького районного суду Чернівецької області

 

16.01.2013 року                                                                          смт. Глибока

 

Збори суддів Глибоцького районного суду Чернівецької області у складі:

- головуючий на зборах суддів: в.о. голови суду   Цуренко В.А.

- присутні 2 суддів Глибоцького районною суду Чернівецької області

- секретар зборів: суддя - Маковійчук Ю.В.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1.    Про формуванні колегії суддів для розгляду кримінальних проваджень в Глибоцькому районному суді Чернівецької області щодо злочинів, за вчинення яких передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк більше десяти років.

2.    Про об'єднання справ про адміністративні правопорушення відносно особи, яка вчинила кілька адміністративних правопорушень, які одночасно розглядаються Глибоцьким районним судом Чернівецької області.

 

 

По-першому питанню: слухали в.о. голови Глибоцького районного суду Чернівецької області Цуренко В.А., який повідомив присутніх суддів про те, що згідно штатного розпису Глибоцького районного суду станом на 2013 рік в Глибоцькому районному суді 4 посади суддів з них, лише 1 вакантна. А тому у зв'язку з тим, щоб можливо було сформувати колегію суддів для розгляду кримінальних проваджень в суді щодо злочинів, за вчинення яких передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк більше десяти років згідно ст.31 КПК України запропонував визначити зборами суддів до часу призначення на посаду четвертого по штату судді інших суддів, які не е головуючими по справі, вважати призначеними до складу колегії.

 

Виступили:    судді    Григорчак Юрій Петрович і Маковійчук Юлія Василівна, які підтримали пропозицію в.о. голови суду Цуренко Віталія Анатолійовича. Голосували поданому питанню: судді «за» - одноголосно.

 

По-другому питанню: слухали суддю Глибоцького районною суду Чернівецької області Маковійчук Ю.В., яка надала пропозицію суддям про те, що у зв'язку із одночасним розглядом Глибоцьким районним судом Чернівецької області справ про адміністративні правопорушення відносно осіб, які вчинили кілька адміністративних правопорушень, з мстою накладення таким особам адміністративних стягнень на підставі сі.36 К V11А11 запропонувала вирішити зборами суддів Глибоцького районного суду здійснення об'єднання таких справ.

 

Виступили:   судді    Цуренко Віталій Анатолійович і Григорчак Юрій Петрович які підтримали пропозицію судді Маковійчук Юлії Василівни. Голосували по даному питанню: судді «за» - одноголосно


ВИРІШИЛИ:

1.   Вважати призначеними до складу колегії для розгляд) кримінальних проваджень в Глибоцькізму районному суді Чернівецької області щодо злочинів, за вчинення яких передбачено покарання у виді позбавлення волі на сірок більше десяти років, інших суддів, які не ( головуючими по справі, до час) призначення на посаду четвертого по штату судді.

2. Суддям 1 либоцького районною суду Чернівецької області здійснювати об'єднання справ про адміністративні правопорушення відносно особи, яка вчинила кілька адміністративних правопорушень, які одночасно розглядаються Глибоцьким районним судом Чернівецької області.

Керівнику апарату суду Білоусу В.М., секретарям суду Шородок О.К., Кирстюк Л.В. взяти на котроль та виконання відповідно вказане рішення зборів суддів.

 

Голова зборів                                              Цуренко В.А

Суддя                                                          Григорчак Ю.П

Секретар:                                                     Маковійчук Ю.В.