flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол №12 зборів суддів Глибоцького районного суду Чернівецької області

05 жовтня 2015, 14:41

ПРОТОКОЛ №12

зборів суддів

 Глибоцького районного суду Чернівецької області


 

02.12. 2013 р.                                                                                                                                                                                                          смт.Глибока

 

Голова зборів - Цуренко В.А.. Секретар -       Григорчак Ю.П.

Присутні на зборах: судді Цуренко В.А., Григорчак 10.П., Маковійчук Ю.В., Цуркан В.В

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про розгляд суддями Глибоцького районного суду Чернівецької області справ про адміністративні правопорушення, що направлялися на доопрацювання до відповідних органів, що склали протокол про адміністративне правопорушення, після чого повернулися до суду.

1. По-першому питанню слухали: голову суду Цуренка В.А., який запропонував, щоб справу про адміністративне правопорушення, яка повернулася із доопрацювання на розгляд до суду, розглядав той головуючий суддя, який повертав на доопрацювання протокол про адміністративне правопорушення.

Виступили: судді Григорчак Ю.П., Маковійчук Ю.В., Цуркан В.В., які обговорили та

підтримали пропозицію голови суду Цуренка В.А.

Вирішили:

1 .Здійснювати розгляд справ про адміністративні правопорушення, що надійшли до Глибоцького районного суду Чернівецької області після доопрацювання від органів, що склали протокол про адміністративне правопорушення, одним і тим же головуючим суддею, який виносив постанову про направлення справи на доопрацювання.

2.Здійснювати автоматизований розподіл в АСДС справ про адміністративні правопорушення, що надійшли до Глибоцького районного суду Чернівецької області після доопрацювання від органу, що склав протокол про адміністративне правопорушення у разі, якщо головуючий по справі, який склав постанову про направлення справи на доопрацювання відсутній у зв'язку із звільненням, відставки чи відсутній на довготривалий період (хвороба, відрядження, закінчення повноважень судді, відсторонення від посади).

3. Керівнику апарату суду Білоусу Віталію Миколайовичу забезпечити врахування вказаного рішення зборів суддів/при реєстрації справ про адміністративні правопорушення.

 

Голова зборів                                              Цуренко В.А.

 Секретар                                                    Григорчак Ю.П.