flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

РІШЕННЯ №4 ЗБОРІВ СУДДІВ ГЛИБОЦЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

05 жовтня 2015, 14:40

                            РІШЕННЯ №4

ЗБОРІВ СУДДІВ ГЛИБОЦЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ

                        ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

05.06.2015 року                                                                                                  смт. Глибока

 

Збори суддів Глиоцького районного суду Чернівецької області у складі:

-  головуючий на зборах суддів: голова суду - Цуренко В.А.

-  секретар зборів: суддя - Григорчак Ю.П.

-  присутні 4 суддів Глибоцького районного суду Чернівецької області

 

Заслухавши інформацію голови суду Цуренко В.А.

Керуючись ст. 126 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», у відповідності до вимог ч.3 ст. 18, ч.5 ст. 21 Закону України: «Про судоустрій і статус суддів», збори суддів Глибоцького районного суду, -

ВИРІШИЛИ:

1.        Обрати суддів Цуренка Віталія Анатолійовича та Григорчака Юрія Петровича - слідчими суддями Глибоцького районного суду Чернівецької області, які здійснюють повноваження з судового контролю за дотриманням прав, свобод та інетересів осіб у кримінальному провадженні в порядку, передбаченому процесуальним законом, а в разі їх відсутності (закінчення повноважень судді, відпустка, хвороба, відрядження) обов'язки слідчого судді покласти на суддю Цуркана Віталія Васильовича на строк три роки.

2.    Обрати суддів Цуренка Віталія Анатолійовича, Маковійчук Юлію Василівну, Цуркана Віталія Васильовича - суддями уповноваженими здійснювати в Глибоцького районному суді кримінальне провадження щодо неповнолітніх на строк три роки.

3.    Вважати, що рішення зборів суддів Глибоцького районного суду Чернівецької області №5 від 05.06.2012 року втратило чинність.

4.Доручити головному спеціалісту з інформаційних технологій суду внести відповідну інформацію, щодо спеціалізації розгляду справ, до автоматизованої системи документообігу суду з метою врахування її при розподілі справ, що мають пріоритетне значения.

5.Направити дане рішення та наказ начальнику територіального управління Державної судової адміністраціїв Чернівецької області до відома.

6. Виконання цього рішення покласти на голову Глибоцького районного суду Цуренко В.А.


Голова зборів суддів:                                                 В.А. Цуренко