flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Останній у 2015 році судовий вердикт на Буковині був проголошений саме у нашому регіоні

29 січня 2016, 16:11

Останній у 2015 році судовий вердикт на Буковині був проголошений саме у нашому регіоні

В останній день минулого року у цьому місцевому суді розглянуто матеріали кримінального провадження щодо 30-річного чернівчанина, який небезпідставно звинувачувався у контрабандному переміщенні через митний кордон України  психотропних речовин.

Було достовірно встановлено, що молодий чоловік 28 серпня 2015 року, повертаючись у якості пасажира рейсового автобусу сполученням "Сучава-Чернівці" із Республіки Румунія в Україну, через пропускний пункт "Порубне-Сірет" (територія Тереблечівської сільської ради Глибоцького району), намагався протиправно перемістити через митний кордон нашої держави, приховавши від митного контролю у рукавах спортивної куртки, 39 конвалют "Tramadol retard 100 mg", що містять наркотичний засіб трамадол, обіг якого обмежено, загальною масою 48,7867 грама. Та обвести навколо «паляця» прикордонників і митників контрабандисту не судилось.

Суд визнав фігуранта винним в інкримінованому злочині і за скоєне мав «відрядити» його у місця ізоляції від суспільства на п’ять літ і зим, але, врахувавши обставини, що обтяжують та пом’якшують провину, від виконання даного покарання неробу звільнив, натомість встановивши йому трьохрічний іспитовий термін та певні обмеження у поведінці, а також зобов’язавши сплатити на користь держави 1 тис. 846 гривень за проведення у ході досудового слідства фізико-хімічних експертиз.